Webbureau - Re ApS
Re: Blog

Webmuseum.dk

Webmuseum.dk er et ambitiøst projekt, sat i søen af Ida Engholm (initiativtager) og Frank Engelbrecht (projektleder), og eksekveret i samarbejde med vores gode venner og kolleger Andreas Johannsen, Jesper Fagerlund og Wemind. Sitet er skrevet i Ruby on Rails.

Webmuseum.dk

Webmuseum.dk er et ambitiøst projekt, sat i søen af Ida Engholm (initiativtager) og Frank Engelbrecht (projektleder) og eksekveret i samarbejde med vores gode venner og kolleger Andreas Johannsen, Jesper Fagerlund og Wemind. Re: har været involveret i projektet siden dag 1, og har leveret indspark til koncept og benhård Ruby on Rails kode.

UPDATE: Efter vi slap projektet er den endelige udgave af webmuseum.dk lanceret. Kudos for at have kørt det i mål, Oncotype. Tillykke med lanceringen til Ida og Kunstindustrimuseet. Du kan stadigvæk se betaversionen, som vi var involveret i her.

Kommenter denne case

re-cph.com is powered by WordPress and styled by Re: ApS